Jazzed up by dark wave

Edeka
Abensberg

Shopping with style

About the project

The Edeka in Abensberg shines in a new design. During the modernisation, among other things, the facade of the multi-storey car park, which is located above the main building, was renewed. A discreet wave design allows the eye to wander gently along the facade. The effect is particularly appealing when the light falls on the building in the evening. The waves reflect the light differently depending on the angle of view.

From the inside, the facade appears airy and free thanks to the use of perforated sheeting.

Model: WAVE FAB
Material: Aluminium perforated sheet Rv4-6mm
Surface: Powder coated, RAL7016
Developer: CEV Handelsimmobilien GmbH
Architects: mkng Architektur Munich

Contact us

Privacy

3 + 11 =

Binder Parametric Metal GmbH

Münchener Strasse 45
85123 Karlskron-Brautlach

Newest Visualizations

Pin It on Pinterest

Share This